Fiecare afacere necesită promovare, însă ce se întâmplă când trebuie să ne concentrăm asupra unei metode de promovare? White Seal Marketing pune la dispoziția ta, o gama completă de servicii în materie de promovare și o echipă formată din oameni cu experiență în domeniul marketing-ului Online, Offline sau chiar prin intermediul telefonului.

Serviciile

Serviciul de SMS Marketing reprezintă un mod inedit, prin intermediul căruia pot fi abordați clienții sau partenerii dumneavoastră, printr-un mediu de comunicare direct și original, asigurând o rată de răspuns, din partea lor, foarte ridicată.

wifi-icon-png-0

Tehnici de colectare a bazei de date prin routerele noastre, compatibile cu orice retea Wi-Fi existenta.
Terminalul va stoca date tehnice legate de tipul terminalului folosit, datele demografice ale utilizatorului si comportamentul acestuia

online marketing

Locul unde ne petrecem cea mai mare parte a zilei fie că dorim sau nu să recunoaștem este în mediul online, tocmai de aceea considerăm că online-ul trebuie să lucreze în favoarea noastră și a clienților noștri. Astfel vă invităm să construim o strategie alături de colegii noștri din echipa de marketing.

offline marketing

De multe ori pe drumul de la servici spre casă vezi diverse anunțuri pe panourile publicitare din orașul tău sau între două piese la radio ești inundat de reclame ale diverselor business-uri în piață. Noi dorim să te ajutăm să fi cât mai vizibil și cât mai auzit cu putință punând la dispoziția ta experiența noastră in offline precum și contactele noastre.

Împreună găsim soluția cea mai potrivită pentru business-ul tău !

Back to Top