WHITE SEAL EVENTS

TEAM BUILDING EVENTS

Credem că o echipă adevarată se construiește în timp și de cele mai multe ori în afara biroului și a spațiului formal de muncă. Oferim soluții personalizate pentru a creea sinergia echipelor de succes.

Potențialul nostru și dorința puternică de a arăta angajaților partea frumoasă a unui job, se reflectă în organizarea evenimentelor personalizate de team building și petreceri corporate.

BUSINESS CONFERENCES

Participarea la congrese și conferințe precum și organizarea acestora, reprezintă o componentă importantă în activitatea fiecărei companii și beneficiază de suportul logistic necesar derulării etapelor de lansare, organizare, desfășurare și monitorizare a acțiunilor. Alegerea și rezervarea locației, negocierea tarifelor și sincronizarea sutelor de detalii pentru a avea un eveniment perfect sunt responsabilitatea noastră. În acest fel clientul nostru are liniștea și timpul necesar să se ocupe de invitați și de prezentări pentru a se asigura de succesul evenimentului .

NETWORKING EVENTS

Organizarea evenimentelor bazate strict pe networking reprezintă un proiect îndrăzneț al companiei WHITE SEAL, un proiect care are ca scop acordarea de ajutor afacerilor aflate la început și nu numai prin creerea unui mediu plăcut în care sa se dezvolte noi parteneriate de afaceri.

PROIECTE FINALIZATE

PROIECTE VIITOARE

TÂRGUL ANTREPRENORILOR

Organizator: WHITE SEAL

Scop: Scopul acestui eveniment este acela de a stimula networking-ul în mediul business, încercând prin acest proiect să creeze un mediu business simbiotic, un mediu in care o mână ajută pe alta.

Este acest eveniment la prima ediție?

Nu, acest eveniment reprezintă o continuare a evenimentului “De la Antreprenor la Antreprenor”, însă pe aceeași direcție.

Back to Top