SCURT ISTORIC

WHITE SEAL este o companie specializată în furnizarea de servicii de externalizare în domeniul vânzărilor, marketing-ului, organizărilor de evenimente și IT development, înființată la Cluj-Napoca în 2017.

Primul nostru proiect a fost organizarea primei ediții a evenimentului “De la Antreprenor la Antreprenor”, proiect care avea ca scop îmbunătățirea networking-ului în mediul antreprenorial clujean. După finalizarea acestui proiect, WHITE SEAL își deschide un punct de lucru în județul Bistrița-Năsăud, oferind în primă fază doar servicii de vânzări prin telefon, externalizate.

După o perioada de dezvoltare în care am pus la punct noi parteneriate, am dezvoltat noi produse și am avut atât experiențe plăcute cât și situații solicitante, ne-am redeschis porțile în orașul Cluj-Napoca, venind în întâmpinarea clienților noștri cu servicii complexe și know-how fiind capabili să acceptăm și să facem față provocărilor, oricât de dificile ar fi acestea.

VALORI

PERFECȚIUNE

În timp ce în zona externalizărilor din mediul de afaceri, există o permanentă și dinamică competiție a prețurilor, noi preferăm să ne axăm pe calitate. Credem în soluții perfecte, calitative pentru clienții noștri și ne dorim ca produsele livrate să fie fără cusur.

Fiindcă produsele noastre nu pot fi cuantificate fizic acestea fiind reprezentate de servicii, suntem conștienți că trebuie să fim pregătiți, motiv pentru care echipa noastră este formată atât din personal cu experiență cât și din tineri care au trecut printr-un proces drastic de recrutare.

Ne rezervăm dreptul de a fi perfecționiști și pretențioși până la capăt, căutând tot timpul soluția care are cele mai puține dezavantaje, motiv pentru care le oferim angajaților noștri training-uri calitative atât în țară cât și cu traineri internaționali.

ONESTITATE

În zilele noastre, minciuna reprezintă una din cele mai mari amenințări, atât în societate cât și în mediul de afaceri. Trăim într-o lume în care manipularea, minciuna, escrocarea sunt la ordinea zilei. Tocmai de aceea noi ne-am propus să facem lucrurile diferit, pe față, fără ascunzișuri, venind în întâmpinarea clientului cu o atitudine transparentă, sinceră. Considerăm că prin minciună devenim o parte a sistemului de care suntem atât de nemulțumiți fiind totodată conștienți că asumarea responsabilității reprezintă una dintre cele mai mari valori ale zilelor noastre. De aceea știm să ne asumăm o greșeală și să îi acceptăm consecințele căutând rapid și eficient soluții pentru remedierea acesteia.

RESPECT

Prin definiție “respectul reprezintă atitudinea sau sentimentul de apreciere, stimă și considerație față de o persoană, o idee sau o instituție acesta putând fi exprimat verbal sau prin gesturi”. În afaceri, de obicei relațiile aparțin de categoria furnizor-client și de obicei ai considera că din momentul în care participi la o întâlnire de afaceri, sau la o discuție și ai făcut “impresie bună” ești respectat. Lucrurile nu stau deloc așa, momentul adevărului fiind prezent doar atunci când aștepți un răspuns. Abia atunci poți ști cu exactitate dacă acea urmă de respect există sau nu. De cele mai multe ori te întâlnești cu lipsa de feedback, lipsa de reacție care depășește termenul mutual agreat, etc.

Noi considerăm însă că punctualitatea și prețuirea relației pe care o avem cu un reprezentant al unei alte firme (administrator sau nu), este foarte importantă pentru noi, construind în timp, prin profesionalismul de care dăm dovadă și automat prin respectul pe care îl arătăm, relații puternice, sigilându-ne astfel parteneriatele și relațiile de afaceri.

DEDICARE

Dedicarea sau consacrarea, este o altă valoare în care credem cu tărie.  Știm că profesionalismul în carieră reprezintă o rezultantă a dedicării, o contopire a persoanei cu domeniul profesional. Este singurul mod în care poți creea ceva durabil. De aceea nici unul dintre noi nu lucrează ci face totul din pasiune, fapt care duce la perfecționism în tot ceea ce întreprindem pentru că în primul rând suntem dedicați excelenței. Astfel suntem capabili să fim neobosiți în a livra servicii perfecte clienților noștri, să facem multe în timp scurt, să atingem rezultate dificil de obținut.

PARTENERI

Back to Top